Gün Cuma'yı gösterince illa ki seyahatten bahsetmek gerekiyor gibi geliyor. Benim gibi yaz sever bile olsanız, seyahat planları yapmanın keyfi bir başka!

Artık erken rezervasyon çağında yaşadığımızdan şimdiden tatil planlarınızı yapmak da aslında bilinçli tüketici olmanın ilk koşulu. Yurtdışında tasarruflu ve güvenli bir tatil için hem otel hem uçak biletinde erken rezervasyon önemli.

Biz de sizler için 2012'de ajandanıza görülecek yerler notu düşmeniz için önerilerimizi sıralamak istedik:

İçindekiler

Her mevsim New York!

Daha önce de hem gezi hem kültürel etkinlikler açısından zengin bu şehirde yapabileceklerinizi sıralamış ve mükemmel bir tatil planı yapabileceğinizden bahsetmiştik, mutlaka gezi listenize alın!

Tunus'u keşfedin

Havanın yeni yeni soğuduğu dönemde, şimdi Mısır'da olmak vardı demiştik. Şimdi başka bir güzel ülke Tunus'u, Arap Baharı'nı yerinde görmek üzere keşfetme zamanı. 20 kilometrelik kum plajı, eski Tunus olarak bilinen Medina bölgesi sizi büyüleyecek.

Uçak Bileti

Slovenya

Roma imparatorluğu, Avusturya-Macaristan ve Yugoslavya'nın tarihinde bulunduğu bu mini ülke sizi tarihi, doğası ve insanlarıyla büyüleyecek.


mugekanbay
Müge Kanbay
104 Yazı
İçerik editörü. Marmara İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu. 6 yıldır internet bazlı projelerde ürün geliştirme-içerik üzerine çalışıyor.
Yorum Yap
Yorumlar
Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol.
Uzman Yazarlar

10 milyondan fazla kullanıcı, seyahatini Enuygun’la planlıyor!

Hemen İndir

App Store'dan

indirin

Google Play

'DEN ALIN

AppGallery

ile KEŞFEDİN