• Anasayfa
  • Bilgi
  • 1.514 TL’den başlayan son dakika 30 Ağustos tatil fırsatları

1.514 TL’den başlayan son dakika 30 Ağustos tatil fırsatları

bengisarihan

Bu yıl Salı gününe denk gelen 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatilini Pazartesi günüyle birleştirebilir, sezonu kapatmadan 4 günlük kısa bir tatil yapabilirsin. Henüz nereye gideceğine karar vermediysen senin için hazırladığımız son dakika fırsatlarına mutlaka bir göz at. İşte 1.514 TL’den başlayan 30 Ağustos yaz tatil fırsatları.

Beypazarı

Beypazarı

Ankara’ya bağlı ve yaklaşık 100 km uzaklıkta yer alan Beypazarı, Osmanlı mimarisinin en güzel örneklerine ev sahipliği yapan keyifli bir turistik destinasyon. Ankara, Eskişehir ve Bolu gibi şehir merkezlerine olan yakın konumu ile dikkat çeken ilçe, az katlı tarihi evleriyle tıpkı bir açık hava müzesini andırıyor. Çoğunlukla otel ve butik otel konseptinde oda – kahvaltı hizmeti sunan Beypazarı otelleri ise konaklama için tercih edebileceğin uygun fiyatlı alternatifler sunuyor. Bu otellerden biri de Beypalas Hotel. Tesiste 3 kişilik bir gecelik konaklama ücreti 1.274 TL’den başlıyor.

Hıdırlık Tepesi, Suluhan ve Beypazarı Evleri ilçede mutlaka görmen gereken turistik yerlerin başında geliyor. Doğa içerisinde vakit geçirmek istersen Eğriova Tabiat Parkı’nı ziyaret edebilirsin. Tabiat parkında göl etrafında yürüyüş yapabilir ya da gününü piknik alanlarında piknik yaparak değerlendirebilirsin. İlçeye en kolay ulaşım için Beypazarı otobüs bileti alman yeterli. Otobüs bileti fiyatları 80 TL ile 230 TL arasında değişkenlik gösteriyor.

Uçak Bileti

Ayvalık

Ayvalık

Balıkesir’in en sevilen tatil beldelerinden biri olan Ayvalık, 4 günlük bir seyahat için oldukça ideal bir destinasyon. Plajları, balık restoranları, tarihi Rum evleri ve nefis yemekleriyle ünlü belde, ziyaretçilerine çok sayıda aktivite seçeneği sunuyor. Ayvalık otellerinde 30 Ağustos haftası için 3 kişilik bir ailenin gecelik konaklama ücretleri değişkenlik gösterebiliyor. Dilersen Ayvalık otellerinden Ra Otel Ayvalık’ta ailenle birlikte geceliği 1.415 TL’ye konaklayabilirsin. Ya da merkezi konumu ve tarihi binası ile dikkat çeken Orchis Otel’i tercih edebilirsin. Orchis Otel’in gecelik ücreti ise 1.738 TL.

Ayvalık’ın popüler plajlarından Badavut Plajı ve Sarımsaklı Plajı gününü deniz kenarında değerlendirmek için tercih edebileceğin plajların başında geliyor. Bunun yanı sıra Şeytan Sofrası, Cennet Tepesi ve Aşıklar Tepesi görmeni tavsiye ettiğimiz yerler arasında. Seyahatin esnasında Ayvalık’ın meşhur lezzetlerinden Ayvalık tostu, lor tatlısı ve damla sakızlı kurabiye, deniz ürünleri ve Ege zeytinyağlılarını mutlaka denemelisin. Beldeye kendi aracınla gidebileceğin gibi ulaşım için otobüsü de tercih edebilirsin. Ayvalık otobüs bileti fiyatları kişi başı ortalama 100 TL ile 260 arasında değişiyor.

Bozcaada

Bozcaada

Huzurlu bir tatilin adresi olan Bozcaada, özellikle 3-4 günlük tatiller için gönül rahatlığıyla tercih edebileceğin destinasyonlardan biri. Arnavut kaldırımlı sokakları, tarihi Rum evleri, masmavi denizi ve çok daha fazlasıyla Bozcaada’da seni keyifli bir seyahat deneyimi bekliyor. Adada konaklayabileceğin çok sayıda otel alternatifi var. Ada Olympos Hotel Bozcaada bu otellerden biri. Tesiste 3 kişilik bir aile 1 gece 1.455 TL’ye konaklayabiliyor.

Bozcaada’da tatilinin olmazsa olmazlarından biri Polente Feneri’nde gün batımı manzarası izlemek. Manzara seyretmek için buraya kamp sandalyenle birlikte gitmeni tavsiye ederiz. Ayrıca ada seyahatin boyunca Bozcaada Kalesi ve Bozcaada Müzesi’ni de seyahat planlarına dahil edebilirsin. Deniz tatili için ise Ayazma Plajı, Habbele Plajı, Beylik Koyu ve Mermer Burnu’nun tercih edebilirsin. Bozcaada’ya en konforlu ve kolay ulaşım alternatiflerinden biri hiç şüphesiz araç kiralama. Günlük araç kiralama fiyatları aracı teslim alacağın destinasyona ve aracın segmentine göre değişkenlik göstermekle birlikte günlük ortalama 500 TL ile 750 TL civarında seyrediyor.

Foça

Foça

Bağlı olduğu İzmir’e 70 km uzaklıkta yer alan, dolayısıyla İzmirlilerin özellikle hafta sonları favori adreslerinden olan Foça, 30 Ağustos tatilini değerlendirebileceğin çok keyifli bir destinasyon. İsmini Antik çağlarda bölgede yaşayan foklardan alan beldede seni, tertemiz plajlar, birbirinden şirin kafeler, enfes tatlarıyla Ege restoranları ve elbette konforlu otel seçenekleri bekliyor. Havuzu ve geniş bahçesiyle aileler için ideal bir tesis olan Varia Otel Kozbeyli de gönül rahatlığıyla konaklayabileceğin tesislerden biri. Otelin 3 kişilik 1 gecelik konaklama ücreti 1.011 TL.

Eski ve yeni olmak üzere ikiye ayrılmış olan beldede, Eski Foça tarihi taş evleri ve değerleriyle nostaljik bir seyahatin kapılarını açarken, Yeni Foça ise modern yapıları ile ön plana çıkıyor. Foça’da deniz tatili için Foça Halk Plajı’nı ve Sazlıca Plajı’nı tercih edebilirsin. Beş Kapılar Kalesi, Siren Kayalıkları, Athena Tapınağı ve Eski Foça sokakları ise seyahat planında mutlaka yer alması gereken duraklardan. Beldeye en kolay ulaşım için İzmir uçak bileti alman yeterli. Uçak bileti fiyatları ortalama 460 TL ile 700 TL arasında değişkenlik gösteriyor. İzmir Adnan Menderes Havalimanı Foça’ya yalnızca 80 km uzaklıkta yer alıyor. Havalimanından araç kiralayabilir ya da İzmir’in banliyö treni İZBAN’ı kullanabilirsin.

Polonezköy

Polonezköy

Polonezköy İstanbul’da yaşayanların hafta sonları ya da kısa tatillerde şehrin gürültüsünden uzaklaşmak için her fırsatta tercih ettiği noktalardan biri. İçerisinde tabiat parkı bulunan ve piknik, kahvaltı, doğa yürüyüşü ya da konaklama amacıyla tercih edilen Polonezköy’de eğer keyifli bir 30 Ağustos tatili hayali kuruyorsan açık yüzme havuzu ve yemyeşil bahçesiyle dikkat çeken Park Polonezköy Otel’de konaklayabilirsin. Her şey dahil konseptinde hizmet veren otelde 3 kişilik bir ailenin 1 gecelik konaklama ücreti 1.300 TL.

Beykoz ilçesine bağlı bir mahalle olan Polonezköy, İstanbul Anadolu Yakası’nda yer alıyor. Dolayısıyla buraya ulaşım da oldukça kolay. Dilersen 137 numaralı IETT otobüslerini kullanabilir ya da daha konforlu bir alternatif için araç kiralama seçeneğini değerlendirebilirsin. Günlük araç kiralama ücretleri aracın segmentine bağlı olarak 500 TL ile 750 TL arasında değişiyor.


bengisarihan
Bengi Sarihan
59 Yazı
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nden mezun oldu. Mezun olduktan sonra 3 yıl bir E-ticaret sitesinde Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. Yeni yerler keşfetmeye ve yazı yazmaya büyük bir tutkuyla bağlı olması nedeniyle kariyerine 5 yıl boyunca bir seyahat sitesinde İçerik Uzmanı pozisyonunda devam etti. Bu deneyiminin ardından daha büyük maceralara atılmak için Enuygun ekibine katıldı. Bengi kitaplara, yemek yapmaya, seyahat etmeye, pilatese ve sinemaya bayılıyor.
Yorum Yap
Yorumlar
Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol.
Uzman Yazarlar

10 milyondan fazla kullanıcı, seyahatini Enuygun’la planlıyor!

Hemen İndir

App Store'dan

indirin

Google Play

'DEN ALIN

AppGallery

ile KEŞFEDİN