• Anasayfa
  • Bilgi
  • 1037 TL'den başlayan son dakika Kurban Bayramı fırsatları

1037 TL'den başlayan son dakika Kurban Bayramı fırsatları

bengisarihan

8 Temmuz Cuma günü öğleden sonra başlayacak olan Kurban Bayramı resmi tatiline sayılı günler kaldı. Eğer hala nereye gideceğine karar veremediysen son senin için hazırladığımız son dakika tatil fırsatlarına mutlaka göz atmalısın. İşte 1037 TL’den başlayan Kurban Bayramı fırsatları.

Gökçeada

Gökçeada

Masmavi denizi, gün batımı manzaraları ve hayranlık uyandıran doğasıyla Gökçeada, ülkemizin huzur dolu tatil bölgelerinden biri. Yaz aylarında dahi sakinliğinden ödün vermeyen ada sokakları, sezon boyunca ziyaretçilere keyif dolu bir tatil vadediyor. Kurban Bayramı’nda Gökçeada’da 3 kişilik bir aile için 4 gecelik konaklama fiyatları ada genelinde değişkenlik gösteriyor. Gökçeada otellerinden Deep Breath’de ailenle birlikte 1 gece 1.037 TL’ye ya da doğa içinde bir tatil için Gökçeada Şahika Konukevi’nde 1445 TL’ye konaklayabilirsin

Türkiye’nin ilk ve tek sualtı parkına ev sahipliği yapan Gökçeada’da, Mavi Koy, Yıldızkoy, Gizli Liman, Aydıncık Plajı, Laz Koyu gibi plajları ve Marmaros Şelalesi ve Tepeköy Çınaraltı gibi keşif noktalarını mutlaka seyahat planına dahil etmelisin. Adaya kendi aracınla gidebileceğin gibi otobüsü de tercih edebilirsin. Gökçeada otobüs bileti fiyatları kişi başı 55 TL ile 260 TL arasında değişiyor.

Uçak Bileti

Dalyan

Dalyan

Huzur dolu atmosferiyle ilgi çeken bir tatil cenneti Dalyan. Dünyaca ünlü, caretta carettaların yaşam alanlarından biri olan İztuzu Plajı’na yalnızca 13 km uzaklıkta yer alan belde hem gezilecek yerleri hem de farklı konseptlerdeki konaklama seçenekleriyle ön plana çıkıyor. Dalyan’da ismini bahçesindeki palmiye ağaçlarından alan ve açık yüzme havuzuna sahip Hotel Palme’de 3 kişilik bir ailenin 1 gecelik konaklaması 1.244 TL.

Dalyan seyahatinin olmazsa olmazlarından biri Dalyan Çayı’ndan kalkan tekneler ile İztuzu Plajı’na ulaşmak. Plaja kara yoluyla da ulaşılıyor ancak en keyifli hali kesinlikle tekne turu. Tekne turu sayesinde meşhur Kral Kaya Mezarları’nı da görebilirsin. Dalyan’a ulaşım için 20 km uzaklıktaki Dalaman Havalimanı’nı kullanabilirsin. Dalaman uçak bileti fiyatları 622 TL’den başlıyor.

Cunda Adası

Cunda Adası

Ayvalık’ın en sevilen tatil adreslerinden biri olan Cunda Adası, Arnavut kaldırımlı sokakları, eski Rum evleri, tarihi yapısı bozulmadan hizmete açılan butik otelleri ve salaş balık restoranları ile nostaljik bir seyahat deneyimi yaşatıyor. Yaz sezonunda ise plajlarında deniz tatilinin tadına çıkarmak isteyenleri ağırlayan Cunda Adası, bayram tatilin değerlendirmek için harika bir fırsat. Bahçe içerisinde konforlu bir hizmet sunan Cunda Nesos Otel Ayvalık’ta 3 kişilik bir konaklama için bayram boyunca tercih edebileceğin otellerden biri. Tesisin 1 gece için fiyatı 1.440 TL.

Cunda Adası Aşıklar Tepesi’ne uğramadan, Ortunç Koyu ve Patriça Koyu’nda yüzmeden, Taş Kahve’nin meşhur damla sakızlı Türk kahvesinden içmeden, Ayvalık Şeytan Sofrası manzarasını izlemeden seyahatini bitirmemelisin. Cunda’ya en kolay ulaşım için Balıkesir Edremit uçak bileti alabilirsin. Uçak bileti fiyatları 679 TL’den başlıyor. Havalimanından Cunda Adası’na ulaşım için de dilersen araç kiralama seçeneğini değerlendirebilirsin.

Ölüdeniz

Ölüdeniz

Ünü dünyaya yayılan plajlardan biri olan Ölüdeniz, her yıl sayısız yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Bağlı olduğu Fethiye merkeze yalnıza 13 km uzaklıkta yer alan Ölüdeniz, şüphesiz ki ülkemizde denize girebileceğin en güzel yerlerden biri. Ölüdeniz otelleri ise tatilcilere farklı bütçe ve konsept seçenekleri sunuyor. Bu otellerden biri olan Tonoz Beach de bünyesindeki açık yüzme havuzu ve aile odaları ile dikkat çekiyor. Otelin 1 gecelik konaklama ücreti 3 kişi için 1.881 TL.

Ölüdeniz seyahatin sırasında görmen gereken yerlerin başında Belcekız Plajı, Kelebekler Vadisi, Kayaköy geliyor. Ayrıca hemen Ölüdeniz’in sırtını yasladığı Babadağ’da yapılan yamaç paraşütü ve Ölüdeniz tekne turu bölgede mutlaka katılman gereken aktivitelerin başında geliyor. Ölüdeniz’e Fethiye otogarından kalkan minibüslerle yaklaşık yarım saatte ulaşabilirsin. Fethiye otobüs bileti fiyatları ise 100 TL ile 450 TL arasında değişkenlik gösteriyor.

Side

Antalya Side

En popüler tatil destinasyonlarından Antalya’nın en az merkezi kadar popüler beldelerinden biri Side. Masmavi denizi, 5 yıldızlı otelleri ve tarihi değerleri ile ilgi gören belde her yıl olduğu gibi bu sezon da çok sayıda ziyaretçinin gözde rotası olmayı başarıyor. Side’de yer alan ve her şey dahil konaklama imkânı sunan Nergos Garden Resort Hotel’in 3 kişilik bir aile için 1 gecelik konaklama fiyatı 1.610 TL.

Side Antik Kenti, Apollon Tapınağı, Vespasianus Çeşmesi ve Side Müzesi, Side tatiline mutlaka sığdırman gereken keşif noktalarının başında geliyor. Bunun yanı sıra deniz için Side Halk Plajı, Sorgun Plajı ve Side Beachlerini tercih edebilirsin. Side’ye en kolay Manavgat otogarından kalkan minibüsler ile 20 dk içinde ulaşabilirsin. Manavgat otobüs bileti fiyatları 130 TL ile 300 TL arasında değişiyor.


bengisarihan
Bengi Sarihan
59 Yazı
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nden mezun oldu. Mezun olduktan sonra 3 yıl bir E-ticaret sitesinde Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. Yeni yerler keşfetmeye ve yazı yazmaya büyük bir tutkuyla bağlı olması nedeniyle kariyerine 5 yıl boyunca bir seyahat sitesinde İçerik Uzmanı pozisyonunda devam etti. Bu deneyiminin ardından daha büyük maceralara atılmak için Enuygun ekibine katıldı. Bengi kitaplara, yemek yapmaya, seyahat etmeye, pilatese ve sinemaya bayılıyor.
Yorum Yap
Yorumlar
Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol.
Uzman Yazarlar

10 milyondan fazla kullanıcı, seyahatini Enuygun’la planlıyor!

Hemen İndir

App Store'dan

indirin

Google Play

'DEN ALIN

AppGallery

ile KEŞFEDİN