Okurcalar Otelleri Ara

En uygun Okurcalar otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Okurcalar otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Okurcalar Hakkında

Akdeniz sahillerinde denize girmek ve huzurla dolmak isteyenler için en ideal noktalardan olan Okurcalar, Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı turistik bir yerleşim. Devasa büyüklükte yüzme havuzları ve muazzam kumsallarıyla göz kamaştıran otellere ev sahipliği yapan bu harika yerde özellikle yazın tatilden beklentilerinizin fazlasıyla karşılandığını hissedeceksiniz.

Beldenin lükste sınır tanımayan Alanya otelleri ve tatil köylerine kolayca ulaşmak için ise Alanya Gazipaşa Havalimanı’na uçabilirsiniz. Ayrıca Antalya kent merkezinden ve diğer pek çok şehirden Okurcalar yönüne gelirken dilerseniz otobüsleri de kullanabilirsiniz. 

Alanya ilçe merkezine yaklaşık 30 kilometre mesafedeki Okurcalar tam bir turizm merkezi. Bölgede genellikle çok sayıda odadan meydana gelen dev boyutlu oteller ile tatil köyleri bulunuyor. Bu nedenle alışveriş yapmak istediğinizde veya diğer ihtiyaçlarınızı karşılamak adına Alanya ilçe merkezini tercih edebilirsiniz.  

Şaşırtıcı konseptleri ile gezginlerin beğenisini kazanan Okurcalar otellerinde yazın açık havuzlarda veya deniz kıyısındaki tesislerin plajlarında yüzme keyfini mutlaka yaşayın. Su topu, jimnastik, aquapark, fitness merkezi, masa tenisi, su kaydırağı, çocuk animasyonu ve disko ise pek çok tesiste standart olarak bulunuyor.  

Okurcalar tatiliniz sırasında ayrıca seçim yapmakta zorluk yaşayacağınız kadar çeşitten meydana gelen açık büfe yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz. Üzerinizde yıl boyunca oluşan yorgunluktan sıyrılarak bedeninizi ve zihninizi dinlendirmek istediğinizde ise Okurcalar otellerinde bulunan SPA merkezlerinin yolunu tutabilirsiniz. Uzak Doğu’dan gelen uzman terapistler tarafından yapılan uygulamalar sayesinde kısa sürede yenilenmiş olarak tatilinize devam edeceksiniz. 

Neredeyse 3 bin yıllık tarihi mirasın üzerinde bulunan Okurcalar’da eski dönemlerde Bizans, Selçuklu ve Osmanlı hakimiyetinin sürdüğü biliniyor. Geçmişte özellikle denizcilik konusunda gelişim gösteren belde, ticaret amacıyla yolculuk yapan kervanların dinlenme alanı olarak dikkat çekiyordu. Günümüzde ise Okurcalar daha çok konfor ve lüks konusunda adeta yarışa giren otellerin bulunduğu bir yerleşim. 

Bölgedeki enfes plajlar Okurcalar civarında turistlerin başlıca uğrak noktalarından. Su sporlarına son derece ideal bir atmosfere sahip beldenin sahillerinden ayrıca yaz aylarında çevrede yer alan koylara tekne turları da düzenleniyor. 

Okurcalar Galeri

Okurcalar Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 204,50 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.

Okurcalar Sıkça Sorulan Sorular

Okurcalar’da bulunan en iyi 5 yıldızlı oteller hangileri?

Okurcalar’daki popüler 5 yıldızlı oteller içerisinde Gypsophila Holiday Village, Justiniano Deluxe Resort ve Saphir Resort Spa bulunuyor.

Okurcalar’da bulunan en iyi ucuz oteller hangileri?

Okurcalar’daki popüler ucuz oteller içerisinde Justiniano Club Alanya, Club Enjoy Beach Hotel ve Alanya Cimtur Family House bulunuyor.