North Point Hotel Samsun

İlkadım, Samsun
North Point Hotel Samsun Genel
North Point Hotel Samsun Yeme / İçme
North Point Hotel Samsun Yeme / İçme
North Point Hotel Samsun Lobi
North Point Hotel Samsun Oda
Image More +4 fotoğraf
North Point Hotel Samsun
Atatürk Bulvarı No:156 İlkadım/Samsun İlkadım, Samsun

Samsun İlkadım bölgesinde sahile 150 metre uzaklıkta, Samsun Müzesi ve Samsun Arkeoloji Müzesi'ne ise 5 dakika yürüyüş mesafesinde hizmet veren North Point Hotel Samsun; Karadeniz tatilleri, balayı ve iş gezilerinizde tercih edebileceğiniz zengin olanaklara sahip bir tesis.

65 tane sigara içilmeyen Karadeniz manzaralı ve modern dekorasyonlu suiti olan otelin odalarında deniz manzaralı balkon ve oturma alanları, büyük ekran televizyon, ortopedik yataklar, spa küvetli lüks banyo, kaliteli banyo ürünleri, ücretsiz yüksek hızlı kablosuz internet ve 24 saat oda servisi gibi özellikler bulabilirsiniz. Tesiste çocuklu ailelere beşik ve çocuk yatağı da ücretsiz sunuluyor.

Muhteşem deniz ve şehir manzaraları sunan teras restoranında misafirlerine deneyimli şeflerin hazırladığı Karadeniz'in yöresel lezzetleri, mezeler, soslar ve taze deniz ürünleri servis ediliyor. Bahçe restoranında ise organik ürünler, taze meyve suları ve köy ekmekleriyle lezzetli kahvaltılar tadabilir, öğle yemeklerinde ise et ve sebze yemeklerinden diyet ve çocuk menülerine kadar pek çok seçenek sipariş edebilirsiniz.

Seminer, kongre, eğitim ve konferanslara ev sahipliği yapan tam dolanımını bir konferans salonu da sağlayan tesiste kuru temizleme-çamaşır yıkama servisinden faydalanabilir, araba kiralayabilir ve ücretsiz otoparkı kullanabilirsiniz.

Otelden Bulvar AVM 5 dakika, Gazi Müzesi 7 dakika, Samsun Atatürk Kültür Merkezi 10 dakika, Samsun Hayvanat Bahçesi 15 dakika ve Sahil Park 20 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor.

Samsun merkezine 9,7 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda
Suit
Standart Suit
Deluxe
Deluxe Oda
Suit
Suit Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x