Kızılağaç Otelleri Ara

En uygun Kızılağaç otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Kızılağaç otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Kızılağaç Hakkında

Antalya’nın Manavgat ilçesi sınırlarındaki Kızılağaç, yaklaşık 1500 nüfuslu küçük bir mahalle. Daha çok yabancı turistler ve Manavgat civarında yaşayanlar tarafından tatil için tercih edilen Kızılağaç, özellikle yaz mevsiminde gelen ziyaretçilerin etkisiyle kalabalıklaşıyor. Adını bölgede hakim olan bitki örtüsünden alan Kızılağaç, nefis balıyla meşhur. Kızılağaç’ı ziyaret ettiğinizde merkezde yoğunlaşan az katlı evlerin arasında gezebilir ve sonrasında bal alışverişi için bölge halkı tarafından işletilen küçük dükkanları gezebilirsiniz.

Kızılağaç’tan yola çıkarak aynı zamanda Antalya’nın en büyük iki ilçesinden biri olarak bilinen Manavgat’a yaklaşık 15 dakikada ulaşabilirsiniz. Tarihi antik kentiyle meşhur Side’ye ise yine 15-20 dakikalık bir araç yolculuğunun ardından gelmeniz mümkün. Bölgeye hava yoluyla seyahat etmek isterseniz, Antalya Havalimanı’na uçarak buradan Manavgat yönüne devam eden özel servislere binebilirsiniz. Kızılağaç’a ulaşımın daha az masraflı ve bütçe dostu alternatifi ise havalimanından otogara gelerek Manavgat otobüslerine binmek. Aradaki yaklaşık 60 kilometrelik mesafede yapılan yolculuk 1 saatten biraz daha uzun sürede tamamlanıyor.

Kızılağaç ve civarı konaklama seçenekleri konusunda en azından yakın komşuları Manavgat ve Side kadar gelişmiş sayılmaz. Bölgeye seyahat ettiğinizde, Side otelleri arasından size en uygun olana rezervasyon yaptırabilirsiniz. Üstelik bu yerlerden Kızılağaç’a gelmeniz son derece kolay. Bölgeye seyahat ettiğinizde eğer mevsim yazsa, Akdeniz’in mavi sularında kulaç atmayı ihmal etmeyin. Üstelik hangi mevsimde Kızılağaç’a gelirseniz gelin taze yeşilliklerle hazırlanan nefis salataları tadabilir, kendinize Akdeniz tarzı ziyafet çekebilirsiniz.  

Kızılağaç Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 204,50 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.