Hotel Baylan Yenişehir

Konak, İzmir
Hotel Baylan Yenişehir Genel
Hotel Baylan Yenişehir Genel
Hotel Baylan Yenişehir Yeme / İçme
Hotel Baylan Yenişehir Yeme / İçme
Hotel Baylan Yenişehir Bar
Image More +14 fotoğraf
Hotel Baylan Yenişehir
Güney Mahallesi Gaziler Cad. No: 290 35120 Konak/İzmir Konak, İzmir

İzmir şehir merkezinin sağladığı tüm avantajları misafirlerine yaşatan Hotel Baylan Yenişehir, aynı zamanda gürültü ve karmaşadan uzakta konaklamak isteyenleri çekiyor. 

Kablosuz internet bağlantısı, emanet kasası ve restoran otelde bulunan hizmetler arasında. Hotel Baylan Yenişehir’de konakladığınızda oda içinde kıyafet dolabı ve televizyon ile tesis içinde bulunan lobi alanından yararlanabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz tesisin açık büfe kahvaltısı ile güne başlayabilirsiniz.

Hotel Baylan Yenişehir’e gün içinde 10:00 ve sonrasında giriş yapılabiliyor. Tesisin odalarından son çıkış saati ise 12:00.  

Basmane Meydanı, İzmir Tarih ve Sanat Müzesi, Konak Meydanı ve Kadifekale gibi noktalara otelden yürüyerek yaklaşık 30 dakikada ulaşmak mümkün. Ayrıca metronun Basmane istasyonu veya bu yöne otobüsler sayesinde toplu taşımayla da ulaşımı tercih edebilirsiniz. 

İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan gelirken ise tren ve metro aktarması son derece ekonomik bir seçenek. Üstelik isterseniz otelin girişine kadar ücretli transfer için tesisten destek alabilirsiniz.

Konak merkezine 1,0 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

4
4 Kişilik Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
2
2 Kişilik Oda
3
3 Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x