Hamsilos Apart Hotel

Dibekli, Karadeniz Sahili, Sinop
Hamsilos Apart Hotel Genel
Hamsilos Apart Hotel Genel
Hamsilos Apart Hotel Genel
Hamsilos Apart Hotel Genel
Hamsilos Apart Hotel Genel
Image More +38 fotoğraf
Hamsilos Apart Hotel
Akliman Mevkii Karadeniz Sahili, Sinop

On bin metrekarelik alan içerisine inşa edilen Hamsilos Apart Hotel, Akliman sahil kasabasında yer alıyor. Karadeniz’in mavi ve yeşili aynı anda görebileceğiniz doğa harikasında konakladığınızda, kendinizi stresten uzaklaşmış ve rahatlamış hissediyorsunuz. Konuklar burada ağaç gölgesinde oturarak çaylarını yudumlayabiliyor. Dilerseniz mangal yapabiliyor veya sadece 2 dakika yürüyerek plaja gidebiliyorsunuz. Sinop şehir merkezinden 10 kilometre uzaklaşarak doğa ile iç içe bir tatil veya iş seyahati geçirebiliyorsunuz.

Apart otelin dairelerinin içerisinde mutfak ve balkon gibi bölümler bulunuyor. Deniz ya da dağ manzaralı apart seçeneklerinden dilediğinizi seçebiliyorsunuz. Apart içinde ihtiyacınız olabilecek kablosuz internet bağlantısı, televizyon, saç kurutma makinesi ve günün her saati sıcak su bulunuyor. Mutfakta tüplü ocak, yemek masası ve 4 kişilik mutfak gereçleri yer alıyor. Kendi yemeklerinizi apartta konakladığınız süre içerisinde yapabileceğiniz gibi piknik ve bahçede mangal da yapabiliyorsunuz. Öte yandan tesiste sabah kahvaltısı yapabiliyorsunuz.

Hamsilos Apart Hotel’in konuklarına özel olarak sunduğu hizmetler arasında; aracı ile gelen misafirlere yönelik otopark hizmeti de yer alıyor. Geniş ve uzun halk plajına yakın olan tesiste havaalanı ve otogara servis hizmet de bulunuyor. Apart otelde konaklayan minik misafirlere yönelik çocuk oyun alanı sunuluyor. İhtiyacınız halinde çamaşır yıkama ve ütü hizmetleri de alabiliyorsunuz. Tesise rehber köpek ve evcil hayvan kabul ediliyor.

Sinop merkezine 14,4 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x