Gümüldür Otelleri Ara

En uygun Gümüldür otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Gümüldür otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Gümüldür Hakkında

İzmir’in adı pek fazla duyulmamış gizli cennetlerinden Gümüldür, Menderes ilçesine bağlı harika bir tatil beldesi. İnsana huzur veren muazzam sahil hattıyla bilinen Gümüldür, aynı zamanda antik dönemlerin sırlarını taşıyan göz alıcı tarihi yerleşimlere de hayli yakın. Önceki yüzyıllarda Ege’nin önde gelen kehanet merkezleri arasında anılan Klaros, Gümüldür gezilerinin adeta baş tacı kabul edilen duraklarından. Özellikle Yunan mitolojisinin meşhur tanrıları arasında gösterilen Apollon ile ailesini temsil eden figürler şüphesiz antik yerleşimde gezginleri fazlasıyla cezbediyor. 

Kamp yapmaktan keyif alan Gümüldür ziyaretçileri rotalarını direkt olarak Orman Kampı ve Denizpınarı Ormaniçi Dinlenme Yeri gibi noktalara çevirebilirler. Bu yerlere geldiğinizde kuş sesleri ile çınlayan doğanın içinde bedeninizle birlikte ruhunuzun da dinlenerek huzura kavuştuğunu hissedeceksiniz. Üstelik İzmir sahil hattının incisi olarak da anılan Gümüldür’de konaklayabileceğiniz yıldız sayısı yüksek otellerin yanı sıra bütçe dostu tatil arayanlar için uygun fiyatlı tesis seçenekleri de mevcut. 

Gümüldür ve civarında hizmet veren otellerin bazılarında çocuklar için ayrılan kitaplık ve oyun parkı bulunuyor. Belde otellerinin bir kısmında ayrıca açık yüzme havuzu, bahçe, 24 saat resepsiyon, internet bağlantısı, bagaj odası, günlük temizlik, ücretli havaalanı servisi, kuru temizleme, odada kahvaltı, plaj şemsiyesi, çamaşırhane ve çocuk havuzu gibi konforlu hizmetler sunuluyor.  

Gümüldür’de uzunluğu 7 kilometreye ulaşan göz kamaştırıcı bir sahil hattı var. Yaz aylarında burada sıralanan tesislere gelerek dilerseniz Gümüldür sahilinde yüzmenin eşsiz hazzını yaşayabilir veya yapacağınız yürüyüşlerle çevreyi keşfetmenin tadını çıkarabilirsiniz. Üstelik Gümüldür’ün nefes kesen plajları genellikle kumdan meydana geliyor ve deniz hemen derinleşmiyor. Böylece belde çocuklarıyla tatile çıkan aileleri de fazlasıyla mutlu ediyor. 

Gümüldür’e ulaşım beldeye sadece 35 kilometre uzaklıkta bulunan Adnan Menderes Havalimanı sayesinde son derece kolay. İç ve dış hatlara açık havalimanına iner inmez araç kiralayarak veya toplu taşıma alternatiflerinden yararlanarak Gümüldür’ün yolunu tutabilirsiniz. Belde içinde yolculuk için ise taksilerden veya minibüslerden faydalanabileceğinizi anımsatalım. Satsuma ismiyle bilinen mandalinasıyla meşhur Gümüldür’ün konforlu konaklama tesislerini tercih ettiğinizde keyifle dinlenebilir ve sene boyunca azalan enerjinizi yeniden kazanabilirsiniz. 

Gümüldür Galeri

Temalarına Göre Gümüldür Otelleri

Gümüldür Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 215,60 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.

Gümüldür Sıkça Sorulan Sorular

Gümüldür’de bulunan en iyi ucuz oteller hangileri?

Gümüldür’deki popüler ucuz oteller içerisinde İzmir Tatil Evi, Gümüldür Mavi Deniz Otel ve Dilek Hotel bulunuyor.

Gümüldür’de bulunan en iyi 5 yıldızlı oteller hangileri?

Gümüldür’deki popüler 5 yıldızlı oteller içerisinde Club Yalı Resort ve Gümüldür Resort Hotel & Spa bulunuyor.

Gümüldür’de nerede denize girilir?

Gümüldür’de Mavi Bayrak ödüllü bir halk plajı bulunuyor. Ücretsiz kullanıma açık olduğu için özellikle yaz dönemi hafta sonları çok kalabalık olabiliyor. Gümüldür Pınarı Plajı ve İpekkum Plajı, bölgenin hem deniziyle hem de doğasıyla tatmin eden plajları arasında. Ayrıca bölgede belirli bir ücret karşılığında kullanılabilen plajlar da mevcut.

Gümüldür’ün denizi nasıldır?

Yaklaşık 7 kilometre uzunluğunda bir sahil hattı olan Gümüldür’ün sahili tamamen kumdan oluşuyor. Sıcak bir suyu olan deniz ise hemen derinleşmiyor. Bu nedenle de aileler tarafından güvenle tercih ediliyor.

Gümüldür’de nerede kalınır?

Uygun fiyatlı bir tatil beldesi olmasıyla ön plana çıkan Gümüldür’de bütçenize uygun bir konaklama seçeneği bulabilirsiniz. Gümüldür’de bulunan otellerin birçoğu denize sıfır konumlanmış ve kendilerine ait havuzlara sahipler. İsterseniz böyle bir tesiste konaklayabilir, isterseniz apart oteller ve pansiyonlarını değerlendirebilirsiniz.

Gümüldür’e nasıl gidilir?

Gümüldür, Adnan Menderes Havalimanı’na 35 kilometre uzaklıkta bulunuyor. İzmir’e uçtuktan sonra havalimanından yaz döneminde her 15 dakikada bir kalkan Gümüldür minibüslerini kullanabilirsiniz. Kışın ise minibüsler yarım saatte bir hareket ediyor. İzmir’e otobüsle gelmeyi tercih ederseniz, İzmir Otogar’dan Özdere’ye giden minibüslere binebilirsiniz. İzmir merkezden Gümüldür’e gitmek için Menderes’e kadar giden metroyu kullanabilir, Menderes’ten Özdere dolmuşlarına binebilirsiniz.  

Gümüldür nerededir?

İzmir’in Menderes adlı ilçesinde bulunan bir mahalle olan Gümüldür, Ege Denizi kıyısında konumlanır. Batıda Payamlı, doğuda Özdere ile komşu olan Gümüldür’ün kuzeyi ise Tahtalı Barajı ile çevrili. 7 kilometrelik sahil şeridine sahip olan bu mahalle uygun fiyatlı tatil opsiyonlarıyla sevilir.