Entur Thermal Resort

Balıkesir Edremit, Balıkesir
Entur Thermal Resort Genel
Entur Thermal Resort Genel
Entur Thermal Resort Genel
Entur Thermal Resort Genel
Entur Thermal Resort Genel
Image More +36 fotoğraf
Entur Thermal Resort
Bostancı Mah. Kaplıcalar Mevkii Küme Evler No:8 10300 Edremit, Balikesir Balıkesir Edremit, Balıkesir

Balıkesir’e bağlı huzur dolu noktalardan Edremit’te yer alan Entur Thermal Resort, kent hayatının karmaşasından uzaklaşarak tazelenmek isteyenleri bekliyor. Misafirlerine ev konforunu sağlamayı hedefleyen tesiste çamaşır makinesi, kablolu televizyon ve uyandırma alarmı gibi hizmetler sunuluyor.  

Otelin açık yüzme havuzunda kulaç atarak üzerinizdeki gerginlikten kurtulabilirsiniz. Tesisin güneşlenme alanı ise konuklara daha sakin anlar vadediyor. 

Otelin ses ve görüntü sistemleri ile donatılan toplantı salonlarında görüşmelerinizi yapabilirsiniz. Tesiste ücretsiz internet bağlantısından faydalanarak iş gezilerinizi sorunsuz şekilde tamamlayabilirsiniz.  

Otelin termal özellikli suyu sayesinde arındırıcı bir deneyim yaşamak mümkün. Üstelik tesiste bebek bakımı, market, otopark ve bilardo başta olmak üzere son derece cazip olanaklar da bulunuyor. 

Tesiste hem oda kahvaltı hem de yarım pansiyon şeklinde konaklama imkanı var. Otele dışarıdan yiyecek ve içecek girişine ise izin verilmiyor.

Tesiste kaldığınız süre boyunca 8 kilometre uzaklıktaki tabiatıyla meşhur Akçay’ı keşfetme fırsatı bulabilirsiniz. Eski taş evleri ve plajlarıyla göz dolduran Ayvalık ise otele 45 kilometre mesafede.

Balıkesir Edremit merkezine 14,6 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

3
3 Kişilik Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
2
2 Kişilik Oda
Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Classic
Classic Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Öne Çıkan Özellikler

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x