Hotel Efehan

Bursa Merkez, Bursa
Hotel Efehan Genel
Hotel Efehan Genel
Hotel Efehan Yeme / İçme
Hotel Efehan Yeme / İçme
Hotel Efehan Bar
Image More +6 fotoğraf
Hotel Efehan
Alacamescit, Gümüşçeken Cd. No:34, 16020 Osmangazi/Bursa Bursa Merkez, Bursa

Bursa şehir merkezinde turistik ve tarihi yerlerin yanı sıra sanat merkezlerine ve tiyatrolara yakın olduğu için sanatçılar tarafından da tercih edilen Hotel Efehan; 35 odası ve 8 suit dairesi ile hizmet veriyor. Her odasında merkezi ısıtma, ücretsiz banyo ürünleri, saç kurutma makinesi, kahve makinesi ve uydu TV bulunan tesiste oda temizliğine çok dikkat ediliyor.

40 ve 80 kişilik iki toplantı odasında seminerler ve dernek toplantıları; balo salonunda ise düğün ve nişan gibi etkinliklerin gerçekleştirildiği oteldeki Teras Restaurant, İtalya ve Meksika gibi ülkelerinin yemeklerinin yanı sıra Bursa lezzetlerini de servis ediyor. Ayrıca 150 kişilik restoran; düğün, nişan ve doğum günü gibi özel kutlamalara da ev sahipliği yapıyor.

Otelden Cumhuriyet Meydanı 2 dakika, Bursa Belediye Binası 5 dakika, Koza Hanı 5 dakika, Orhan Gazi Camii 10 dakika, Bursa Kent Müzesi 15 dakika, Bursa Ulu Cami 15 dakika, Zafer Plaza Alışveriş Merkezi 20 dakika ve Türk ve İslam Sanatları Müzesi sadece 30 dakika yürüme mesafesinde.

Bursa Merkez merkezine 6,6 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda
Room
3 Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x