Ramada Hotel Mersin

Mersin Merkez, Mersin
Ramada Hotel Mersin Genel
Ramada Hotel Mersin Genel
Ramada Hotel Mersin Genel
Ramada Hotel Mersin Genel
Ramada Hotel Mersin Genel
Image More +42 fotoğraf
Ramada Hotel Mersin
Turgut Türkalp, Gazi Mustafa Kemal Cd No:27/A, 33090 Toroslar/Mersin Mersin Merkez, Mersin

Mersin merkezinde 90 sigara içilmeyen şık odasıyla bir iş ve tatil oteli olarak hizmet veren Ramada Hotel Mersin, engelli ve çocuk dostu bir işletme. 32 m2 şehir manzaralı ve yuvarlak yataklı Deluxe Suit, 20-26 m2 King-Twin yataklı Standart King Suit, 25 m2 refakatçi yataklı, duvar tutamağı ve özel lavabosu olan engelli odaları ve 20-26 m2 bağlantılı aile odaları sunan otelde her odada ücretsiz internet de kullanabilirsiniz.

Otel bünyesindeki Yalç-Inn Restaurant, zengin çeşitlerle açık büfe kahvaltılar, dünya mutfaklarından A’la Carte öğle ve akşam yemekleri; diyet, çocuk ve vejetaryen menüler ile hizmet veriyor. Lobby Lounch ise lobi katında 24 saat açık ve organik atıştırmalıklar, çeşitli çaylar, kahveler, gazete ve dergi köşeleri ile konuklara güzel zamanlar sunuyor. Tesiste 24 sat oda servisi de bulabilirsiniz.

Otelin 1. katında bulunan New Aqualife SPA Merkezi; aromaterapi masajlar, Türk Hamamı, sauna ve buhar odalarıyla konukların dinlenmesine sağlarken spor salonunda da eğitmenler eşliğinde yoga ve egzersiz yapabilirsiniz.

Profesyonel düğün planlamacılarının hizmet verdiği balo salonunda şehir manzarası eşliğinde düğün, nikah ve davetlerin düzenlendiği otelde 10-250 kişilik 3 farklı toplantı salonu da görsel ve işitsel ekipmanlarıyla iş toplantıları ve organizasyonlarda hizmet veriyor. Araba kiralayabileceğiniz, ücretsiz otoparkından, Mersin Havalimanı ve Adana Havalimanı VIP transfer servislerinden faydalanabileceğiniz otelden Mersin merkezi de sadece 2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Mersin merkezine 20,6 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilebilir
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilebilir (Round Bed)
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilebilir
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Önemli UyarılarÖnemli Uyarılar

 

Evcil hayvan alınmaz

Yakınındaki Oteller

x