Çanakkale Otelleri Ara

En uygun Çanakkale otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Çanakkale otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Çanakkale Hakkında

Çanakkale, hem doğal güzellikleri hem dört mevsim ziyaret edilebilir iklimi hem de tarihi zenginliği ile yerli ve yabancı turistlerin beğenisini kazanıyor. Tarih boyunca birçok uygarlığa ev sahipliği yapan şehrin yöresel lezzetleri ve plajları da sevilen özelliklerinden. Turistik şehirde her ihtiyaca, zevke ve bütçeye göre konaklama seçeneği bulmak mümkün.

Çanakkale’ye ülkenin pek çok şehrinden direkt otobüs ile ulaşım sağlamak mümkün. Havayolu kullanmak isteyen misafirlerse Çanakkale Havalimanı’na inebilirler. Gelibolu’dan Çanakkale’ye yapılan feribot ve vapur seferleriyle deniz yolculuğunun keyfini çıkarabilirsiniz. Şehir içi ulaşımda minibüs ve otobüsler kullanabilir, terminal veya havalimanından transfer alabilirsiniz.

Çanakkale hem Türk hem Dünya tarihinde önemli bir yere sahip. 1. Dünya Savaşı’nın en önemli cephelerine sahip olan kentte Çanakkale Şehitliği bulunmakta. Ayrıca daha eski çağlardan kalma Troya Antik Kenti kalıntılarını da ziyaret edebilirsiniz. Yeşillikler içerisinde, Kaz Dağları eteğinde kurulan kentin gece hayatı da yöreye özgü yiyecekler ile tatlanıyor.

Çanakkale’nin termal otelleri de en az doğası ve tarihi kadar meşhur. Kaz Dağları eteklerinde yer alan termal otellerde sağlıklı ve rahatlatıcı bir tatil geçirmek mümkün. Çanakkale merkez ve ilçelerinde oda-kahvaltı, her şey dâhil sistemli, yarım ve tam pansiyon seçeneklerinden birini tercih edebileceğiniz; aile, denize sıfır veya yetişkin temalı oteller bulabilirsiniz.

Çanakkale Galeri

Çanakkale Şehir Rehberi

Çanakkale'de Nerede Kalınır?

Çanakkale Ayvacık
Çanakkale Ayvacık

Türkiye’nin son dönemlerde en çok ilgi gören tatil destinasyonlarından biri olan Ayvacık, en çok da yaz dönemi ve bahar aylarında ziyaretçi çekiyor. Bu aylarda otel fiyatlarının da normalden daha yüksek olduğunu göz önünde bulundurarak Ayvacık’taki konaklama tesislerinin sunduğu erken rezervasyon fırsatlarını yakından takip edebilirsiniz. Bir diğer

Çanakkale Ayvacık otellerini gör
Gökçeada
Gökçeada

Türkiye’nin en batısında yer alan Gökçeada, aynı zamanda ülkenin yüzölçümü olarak en büyük adası. Geniş arazileri ve yaz aylarında dahi sakinliğini koruyan atmosferiyle Çeşme ve Bodrum gibi rotalara alternatif oluşturan Gökçeada’ya Gelibolu Yarımadası’ndaki iskeleden hareket eden feribotlarla ulaşabilirsiniz. İrili ufaklı eski köylerden meydana gel

Gökçeada otellerini gör
Çanakkale Merkez
Çanakkale Merkez

Çanakkale Merkez otellerini gör
Eceabat
Eceabat

Çanakkale’nin ilçelerinden biri olan Eceabat, Çanakkale Savaşı’nın gerçekleştiği topraklar olması bakımından önemlidir. Çanakkale’ye adım atmadan önce bir bekleme noktası olan, Gelibolu Yarımadası’na ve burada yer alan Şehitler Abidesi’ne ise geçiş görevi gören Eceabat, sahip olduğu iskelesiyle de önemli bir konuma sahiptir. Eceabat, savaş alanı tu

Eceabat otellerini gör
Gelibolu
Gelibolu

Türkiye’nin batısında, Çanakkale ilinin sınırlarında bulunan Gelibolu, tarihi önemi sayesinde her yıl yüzbinlerce ziyaretçiyi çeken bir ilçe. Çanakkale Savaşları’na ev sahipliği yapan bölgeye yapacağınız gezide şehitlik ve anıt mezarları görebilirsiniz. Gelibolu’ya eğer mümkünse bölgeye dair bilgi verebilecek tecrübeli bir rehber eşliğinde gelmeniz

Gelibolu otellerini gör
Biga
Biga

Çanakkale’nin en güzel ilçelerinden biri olan Biga, tarım alanlarının yanı sıra antik dönemlerden kalan tarihi yerleri ve mesire alanlarıyla çok şirin bir ilçe. Biga aynı zamanda harika yürüyüş parkurlarına da sahip ve el değmemiş doğa güzellikleri arasında burada saatlerce yürüyebilirsiniz. Yorulduğunuzda ise Biga’nın ünlü kaplıcalarının şifalı su

Biga otellerini gör
Lapseki
Lapseki

Lapseki otellerini gör
Kepez, Çanakkale
Kepez, Çanakkale

Kepez, Çanakkale otellerini gör
Kazdağı
Kazdağı

Türkiye’nin en önemli doğa cennetlerinden biri olan Kazdağı, yemyeşil Erdemit Körfezi bölgesinde, Balıkesir ve Çanakkale şehirleri arasında yer alıyor ve dünyanın her yerinden doğa hayranlarını kendine çekiyor. Antik dönemlerden beri pek çok efsanenin de konusu olan Kazdağı (İda Dağı), Roma döneminde tanrıların bir armağanı olarak kabul ediliyordu.

Kazdağı otellerini gör
Bayramiç
Bayramiç

Bayramiç otellerini gör
Yenice, Çanakkale
Yenice, Çanakkale

Yenice, Çanakkale otellerini gör
Çan
Çan

Çan otellerini gör
Çan
Çan

Çan otellerini gör

Çanakkale Otelleriyle İlgili Son Yorumlar

Rota 17 Otel
Rota 17 Otel

“Otel temiz ve personel güler yüzlü sadece kahvaltı ortanın altıydı tekrar tercih edilebilir”

9,0 Mükemmel
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Anzac Hotel
Anzac Hotel

“Mükemmel bir konumda güler yüzlü personel herşey tek kelime ile mükemmel”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Alicante Hotel
Alicante Hotel

“Bozcaada'da her yere yakın, oldukça merkezi konumda minik bir otel. Ilgi alaka, temizlik ve servis olarak mükemmel. Kahvaltısı ise fi...”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Kuzey Park Hotel Gökçeada
Kuzey Park Hotel Gökçeada

“Ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Assos Eden Nazlıhan Hotel
Assos Eden Nazlıhan Hotel

“çatı katı odaları fotoğraflarda görünenden çok daha küçük. 1. 70in üzerinde boyu olanlar için uygun değil. Kaldığımız oda daha temiz...”

7,0 İyi
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Dardanos Yerleşkesi Uygulama Oteli
Dardanos Yerleşkesi Uygulama Oteli

“Henüz sezon gelmediği için ufak tefek sorunlar vardı ama otelin konumu harika.”

9,0 Mükemmel
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Leons Hotel
Leons Hotel

“çok memnun kaldım. Yatak rahat, ısınma ve duş muhteşem. Tekrar konaklamayı düşünüyorum.”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Akol Hotel
Akol Hotel

“Oğlumun askerliği için gitmiştik, memnun kaldım özellikle resepsiyonda çalışan beyefendinin de yardımları için kendisine teşekkür edi...”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Grand Ece Otel
Grand Ece Otel

“Beklentimi karşıladı ,teşekkür ederim.”

6,0 Keyifli
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Temizay Hotel
Temizay Hotel

“Genel olarak beklentilerim karşılandı, personel ilgili ve güler yüzlü, çok teşekkür ediyorum.”

9,0 Mükemmel
%100 doğrulanmış konuk yorumu

Çanakkale Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 356,80 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.

Çanakkale Seyahat Yazıları

Çanakkale Sıkça Sorulan Sorular

Çanakkale’de bulunan en iyi ucuz oteller hangileri?

Çanakkale’deki popüler ucuz oteller içerisinde Çanakkale Venüs Pansiyon, Hotel Crowded House ve Kestanbol Hotel bulunuyor.

Çanakkale’de bulunan en iyi 5 yıldızlı oteller hangileri?

Çanakkale’deki popüler 5 yıldızlı oteller içerisinde Kervansaray Çanakkale, Parion Hotel ve Büyük Truva Hotel bulunuyor.

Çanakkale’de denize sıfır otel var mı?

Assos, Ayvacık, Küçükkuyu, Bozcaada ve Gökçeada gibi Çanakkale’nin sevilen tatil semtlerinde denize sıfır oteller bulunur. Oda kahvaltı, yarım pansiyon gibi konseptlerde hizmet veren bu otellerin bazılarının havuzları da var.

Çanakkale’den Gelibolu’ya nasıl gidilir?

Eğer Çanakkale’ye İstanbul üzerinden şahsi aracınızla ziyaret ediyorsanız Çanakkale gezinize Gelibolu’dan başlayabilirsiniz. Gelibolu’yu gezdikten sonra feribotla Çanakkale’ye geçebilirsiniz. Eğer direkt olarak Çanakkale’ye giderseniz, Eceabat İskelesi’nden kalkan arabalı vapur ve feribotları kullanarak Gelibolu’ya ulaşabilirsiniz.

Çanakkale’de nerede kalınır?

Çanakkale tarihi itibariyle yerli ve yabancı birçok turisti ağırlıyor. Bu nedenle de her misafirin tercihlerine uygun konaklama seçenekleri mevcut. Oteller, şehrin her bölgesine yayılmış halde bulunuyor. Kültürel ve tarihi gezileriniz için şehir merkezinde bulunan otelleri tercih edebilirsiniz. Gelibolu ve Eceabat taraflarında yer alan oteller, şehir merkezindekilere kıyasla daha uygun fiyatlı konaklama imkânı sunabilir. Çanakkale’nin deniz tatili noktaları olarak da bahsedebileceğimiz Assos, Gökçeada ve Bozcaada’da bulunan butik oteller ve pansiyonlarda da doğayla uyum içinde konaklayabilirsiniz.

Çanakkale’ye nasıl gidilir?

Çanakkale Havalimanı, şehir merkezine 5 kilometre uzaklıkta bir mesafede yer alıyor. Ülkemizin birçok şehrinden direkt uçuşların yapıldığı havalimanından şehir merkezine servisler ve otobüsler bulunuyor. Otobüs yolculuğuyla da Çanakkale’ye ulaşmak mümkün. İstanbul üzerinden şahsi aracınızla seyahat ederseniz Gelibolu ve Eceabat üzerinden feribota binip yolu kısaltabilirsiniz.

Çanakkale’de gezilecek yerler nerelerdir?

Türk tarihi için önemli bir yeri olan Çanakkale’de görebileceğiniz çok fazla tarihi yer bulunuyor. 1. Dünya Savaşı ve Çanakkale Savaşları esnasında hayatlarını kaybeden şehitlerimizi anmak için yapılmış olan Çanakkale Şehitliği gitmeniz gereken ilk yerler arasında. Aynalı Çarşı, Kilitbahir Kalesi, Truva Antik Kenti, Parion Antik Kenti, Çimenlik Kalesi, Assos Antik Kenti, Çanakkale Deniz Müzesi ve Çanakkale Arkeoloji Müzesi’ni mutlaka görmelisiniz. Ayrıca Çanakkale’den gidebileceğiniz Bozcaada ve Gökçeada’yı da gezebilirsiniz. Bozcaada’da bulunan Bozcaada Kalesi’ni de gezebilirsiniz.